Jet Set Planner
Telefon: +40 21 230 14 74
Mobil: +40 723 70 93 53
travel@jetsetplanner.ro
www.jetsetplanner.ro

Facebook Twitter Linkedin

Nu puteti vizualiza corect
acest newsletter?
Click aici pentru a-l citi online!

Click aici pentru a vedea
recomandarile noastre anterioare.

 
         
   

In centrul celei mai mari zone viticole din Montalcino se afla un castel superb, cu origini medievale. Chiar in vecinatatea lui, fostele case ale servitorilor au fost transformate in spatii de cazare. Designerul de interior Federico Forquet a ales stilul clasic si antic al caselor toscane, folosind motive florale si nuante calde. Aici va puteti rasfata sufletul, trupul si mintea, dupa cum va doriti. Relaxati-va in piscina care ofera privelisti minunate asupra zonei Val d'Orcia pana la Monte Amiata . Folositi tratamentele cu produse cosmetice obtinute din strugurii cultivati pe domeniul propriu, Sangiovese. Plimbati-va prin castelul care poate fi considerat parte din hotel unde va veti delecta cu o carte in spatiul special amenajat sau veti putea petrece dupa-amiezi linistite in gradina interioara.

Contactati-ne pentru oferta speciala.

 
         
   

La nord de Montepulciano se afla Hotelito Lupaia, o mica bijuterie a Toscanei. Fiecare camera este unica, hotelul fiind format din mai multe casute conectate, cu terasa sau gradina proprie. Piesa de rezistenta a hotelului: piscina "infinita" a carei apa cade in cascada intr-un jacuzzi minunat. Micul dejun delicious, pregatit din produse naturale, este servit chiar in bucatarie sau pe terasa cu mese si scaune din fier forjat, din gradina fermei.

Contactati-ne pentru oferta speciala.

 
         
   

Acest hotel mic dar foarte special, ascuns printre copaci si vegetatie luxurianta, a fost conceput pentru a –ti crea o stare de spirit foarte buna. Pe vremuri era resedinta de vacanta a unei familii florentine. Aflata in paragina, a fost salvata de un scotian, care impreuna cu designerul Ricardo Barthel au reusit sa creeze o imagine eclectica, ajutandu-se de lampi, oglinzi si vase in culori vii, in stilul frescelor lui Fra Angelico. Centrul de fitness , in aer liber, ofera probabil cele mai frumoase privelisti din zona iar piscina ascunsa printre plantatiile de maslini, te racoreste dupa plimbarile cu bicicleta pe dealurile din Chianti. Chef-ul Francesco Fineo serveste preparate proaspete din ingrediente locale, astfel introducandu-va si mai mult in spiritul Toscanei. Lista cu vinuri este absolut impresionanta, la fel ca si crama, care se afla pe locul vechiului far. Experienta gourmet nu se termina aici, lectii de gatit sunt organizate regulat pentru oaspetii hotelului.

Contactati-ne pentru oferta speciala.

 
         
   

Aceasta vila ofera tot ce are Toscana mai bun: atmosfera primitoare, o mica piscina "infinita", un spatiu pentru yoga, privelisti minunate, un Chef care gateste numai preparate speciale si o crama ticsita cu vinuri alese pe spranceana. De toate acestea are grija John Voigtmann, un new yorkez care a lucrat in industria muzicala, pana si-a descoperit adevarata pasiune. Si atfel, astazi se ingrijeste ca fiecare persoana care-i calca pragul, sa se simta ca acasa. La Bandita este locul perfect pentru relaxarea completa.

Contactati-ne pentru oferta speciala.

 
         
 

Dumneavoastra va faceti bagajele si noi ne ocupam de toate detaliile legate de calatorie!

Jet Set Planner - Your personal travel planner

 
         
         
         
Alte servicii Jet Set Planner:
Travel Consultancy | Servicii Concierge | Transport | Hoteluri de lux | Luna de miere
Destinatii pentru nunta | Case de vacanta | Top 5 beach hotels in Europe


Va propunem sa alegem impreuna destinatia pentru luna septembrie. Click aici si spuneti-ne propunerea dumneavoastra.

Acest mail nu este Spam deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003, contine toate datele de identificare ale expeditorului.

Primiti acest e-mail ca urmare a unei colaborari anterioare cu compania noastra sau ca urmare a inregistrarii dumneavoastra intr-o baza publica de date (site public, numeroasele ghiduri de afaceri existente in Romania, carti de vizita primite la tirguri si expozitii, etc).

Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dvs. ne cerem scuze daca acest mesaj v-a ajuns din greseala iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor va rugam transmiteti reply cu textul "DEZABONARE" pentru a fi stersi din baza noastra de date si a remedia greseala.

Va multumim pentru intelegere.